periodicdelta.blogspot.com - l'espai web del periòdic delta

Publiqueu a sota de cada article els vostres comentaris i suggerències per a fer vostre aquest espai. També teniu a la vostra disposició l'adreça de correu electrònic periodicdelta@yahoo.es.

25 d’oct. 2007

Delta: edició d'octubre 2007

Als quioscos a partir del divendres 26-10-07

Aquests són els temes principals que podreu trobar a l'edició impresa de Delta del mes de d'octubre:

El tema: La situació de l'agricultura al Prat, un sector que se segueix ressentint de la mancança d'ajudes públiques i de nous emprenedors que s'hi dediquin. Joan Riba, nou president de la Cooperativa Agrícola del Prat, expressa la seva preocupació en un to irònic, però amb un important rerefons crític.

L'entrevista: Sergi Vicente, corresponsal de TV3 i ETB a la Xina, ens explica com es viu la professió periodística en uns país on el govern exerceix un control absolut sobre els mitjans de comunicació i uns forts mecanismes de censura sobre Internet.

La política:
  • CiU i ERC, les dues forces catalanistes amb representació a l'ajuntament, s'enfronten al ple municipal a causa d'una moció sobre els papers de Salamanca.
  • L'ajuntament protesta pels sorolls dels avions militars durant la Festa del Cel de Barcelona.
La crònica de la ciutat:
  • Aena adjudica la nova terminal de l'aeroport a Iberia, Spanair i Vueling.
  • Inaugurada la plaça de l'Amistat, el nou eix cívic del barri de Sant Cosme.
La cultura: Joan Marimón, director de la recentment estrenada pel·lícula Pactar amb el gat, afirma que el cinema català no s'ha fomentat mai de debò.

Els esports: L'AE Prat, al capdavant de Primera Catalana.